Služba ŠupŠup.cz vám přiveze potraviny a další zboží až do domu
supsup.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Služba Šup Šup nabízímožnost bezpečného nákupu čerstvých potravin a dalšího zboží bez toho, abyste museli opustit svůj byt či dům. Můžete zůstat v pohodlí a bezpečí domova a zboží si nechat přivézt. Nákup stačí objednat přes portál ŠupŠup.cz.

Službu ŠupŠup.cz znají zákazníci v některých regionech Ústeckého kraje, kde funguje již od začátku roku 2020. Založil ji tým mladých nadšenců s cílem usnadnit lidem život. Tato možnost se osvědčila zejména v době nouzového stavu a mimořádných opatření z důvodu pandemie viru SARS-CoV-2.

„Současná situace je opravdu závažná. Proto se i my snažíme pomoci, jak jen to jde, aby lidé trávili co nejméně času nakupováním v obchodech a nevystavovali se tak onemocnění. Potraviny rozvážíme v okolí Teplic, nově také Mostu a Ústí nad Labem,“ uvedl Filip Tisovský z ŠupŠup.cz.

Online supermarket ŠupŠup.cz vám nákup v hodnotě nad 500 korun doveze až v domů, ještě v den objednávky, zpravidla do 120 minut. Cena za rozvoz se pohybuje od 19 Kč. Pokud nakoupíte zboží za více než 900 Kč, budete mít dopravu zdarma. Pro každé město platí jiné podmínky (neplatí pro alkoholické výrobky a tabákové výrobky). Vybírat můžete z širokého sortimentu zboží, i čerstvého, od pečiva, uzenin, drogerie až po věci do domácnosti a také zde najdete nabídku zboží pro vaši zahradu.

ŠupŠup.cz vám doveze objednávku do Teplic a okolí, nově i Ústí nad Labem a okolí a do Mostu a okolíkaždý den v době od 8 do 20 hodin. Nákupy lze také objednat telefonicky na čísle +420 775 776 888. Do měst, kam nevozíme vlastním kurýrem, vám rádi zašleme vaši objednávku přes doručovací společnost. Garantujeme expedici do 24h.

Zboží objednávejte zde: https://supsup.cz/, případně na telefonním čísle +420 775 776 888, nebo mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více informací najdete na https://supsup.cz/ nebo na Facebooku: https://www.facebook.com/supsup.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru