Ústí nad Labem – Nechat se otestovat na přítomnost viru způsobující onemocnění COVID – 19 mohou u Zimního stadionu motoristé přímo z auta. Od pondělí 14. prosince 2020 je otevřeno na parkovišti venkovní odběrové místo "DRIVE-THRU".

Provádí se výtěry z nosohltanu jak na rychlý antigenní test, tak na průkaznější vyšetření PCR. „To je určeno pacientům ze zdravotních důvodů, kvůli rizikovému kontaktu s nemocným nebo k umožnění vycestování za hrance ČR. Antigenní test je do 15. ledna 2021 hrazený pojišťovnou "Drive-thru" znamená, že se můžete přijet nechat otestovat ve vašem automobilu přímo před odběrové místo aniž by jste z něj museli vystoupit a poté čekat pohodlně na výsledek, který bude do 15 až 20 minut. Odběry provádíme jak u osob, které obdržely žádanku od lékaře či hygienické stanice (tj. na základě žádanky), tak i u samoplátců,“ řekl za Vidia-diagnostika Jan Šťastný.

Adresa: parkoviště zimního stadionu, Masarykova ulice, Ústí nad Labem Provozní doba: Pracovní dny: 8:00 - 13:00; 14:30 - 18:30 Ne: 13:00 - 18:00 hodin.

Rezervace probíhá na : https://www.vidia-diagnostika.cz/odberove-misto-covid-19

2012 covid2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru