Invalidního důchodce vyhodili z hotelového domu. Strážníci mu nosili čaj, aby neprochladl
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí v 21,30 hod., zastihla strážníky zpráva z operačního střediska, kdy operátor hlídce sdělil, že na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi nahlásil, že v ulici Krušnohorská se nachází opuštěný invalidní vozík.

Strážníci na místě provedli šetření a nedaleko vozíku nalezli pod jehličnatým keřem spícího muže vyššího věku. Strážníci dotyčného probudili, ale ten se nalézal v silně podnapilém stavu. Na dotaz hlídky, proč spí ve volné přírodě dotyčný odpověděl, že nemá kam jít, protože byl vyhozen z hotelového domu, kde do této doby bydlel.

0312vozikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Vzhledem k tomu, že se jednalo o invalidního důchodce, kontaktovali strážníci jeho opatrovníka a o celé události ho informovali. Ten jim sdělil, že dotyčný bude druhý den převezen do ústavu v Karlových Varech. I když zmiňovaný muž veškerou pomoc ze strany strážníků odmítal s tím, že je na takový život zvyklý, byl dotyčnému poskytnut hlídkou dostatek horkého čaje aby nedošlo k jeho prochladnutí. Až do ranních hodin byl muž hlídkami každou hodinu kontrolován.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru