Ústí nad Labem předá ocenění dárcům krve. Letos jich je 126
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dárce krve opět ocení město Ústí nad Labem ve spolupráci s Oblastním spolkem Českého červeného kříže Děčín. Různé stupně ocenění získá letos 126 dárců krve. Mezi nim je i pět nových držitelů zlatých křížů Prof. MUDr. Jánského za 160 odběrů.

„Dárci krve si zaslouží náš obdiv, pomáhají a darují to nejcennější. Každý z nás může jejich krev někdy potřebovat. Moc jim za to děkujeme,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

Předání ocenění se tentokrát nemůže konat na slavnostním setkání dárců v Severočeském divadle. Dárci krve si zlaté plakety a zlaté kříže s příslušnými šeky mohou vyzvednout do 12. prosince na magistrátě u Pavlíny Veselé v kanceláři č. 248 (2. patro) tel. 475 271 576 v pondělí a středu od 8:00 – 11:00 a 13:00 – 17:00. K převzetí šeku je nezbytné se prokázat občanským průkazem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru