Pedagogická fakulta UJEP pomůže vytíženým rodičům s doučováním dětí
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pedagogická fakulta UJEP opět zapojuje své studentky a studenty do pomoci dětem a jejich přetíženým rodičům.

Stejně jako na jaře, jen již s většími zkušenostmi a tím pádem i s o to větší kapacitou a navíc zcela zdarma, pomáhá pedagogická fakulta i tentokrát dětem a jejich rodičům, kteří se každodenně musí prodírat džunglí distanční výuky.

Veškeré informace k možnostem nechat své dítě doučovat, naleznete v tomto článku. Informace k náboru studentů, kteří chtějí pomáhat, naleznete tu. Vše vám také srozumitelně vysvětlí proděkan pro rozvoj a internacionalizaci PF UJEP, PhDr. Ladislav Zilcher, Ph.D., v reportáži ČT.

Konkrétní pomoc naleznete pod těmito odkazy

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru