Kaufland si váží svých zaměstnanců. Za jejich nasazení v druhé vlně pandemie vyplatí všem mimořádnou odměnu
Kaufland svým zaměstnancům ve druhé vlně pandemie poděkuje odměnou ve výši 55 milionů korun. Foto zdroj: Kaufland
Ústí nad Labem

Česko - Stejně jako v jarních měsících, i v druhé vlně pandemie koronaviru přichází obchodní řetězec Kaufland s poděkováním svým zaměstnancům v tomto nelehkém období.

Všem zaměstnancům na prodejnách, distribučních centrech a masozávodě vyplatí mimořádnou odměnu v celkové výši 55 milionů korun. Pro zaměstnance to znamená částku až 4000 korun navíc.

“Velice si vážíme obrovského pracovního nasazení našich zaměstnanců, jak zajišťují neustálou dostupnost zboží a každý den umožňují zákazníkům pohodlné a bezproblémové nakupování. Mimořádnou odměnou jim chceme za toto jejich enormní úsilí poděkovat,” říká generální ředitel Kauflandu Stefan Hoppe. Jedná se již o druhou takovou investici – hned v prvních týdnech pandemie, v březnu, vyplatil Kaufland zaměstnancům odměny v celkové výši 50 milionů korun.

 

Finanční bonus však není jediným nadstandardním benefitem, který Kaufland v těchto náročných dnech interně poskytuje. Na podporu imunity mají všichni zaměstnanci na prodejnách k dispozici zdarma čaj, med, citrón, zázvor i čerstvé ovoce. Nově až do konce února 2021 budou denně dostávat vitamín C ve formě tablet. “Zdraví našich zaměstnanců je pro nás na prvním místě a chceme je tímto způsobem maximálně chránit a podpořit,” vysvětluje Stefan Hoppe.

Kaufland dbá také na to, aby svým zaměstnancům neustále vytvářel co nejbezpečnější a nejpříjemnější pracovní prostředí. Hned v prvních dnech pandemie na jaře zavedl celou řadu přísných hygienických opatření. Byl prvním obchodním řetězcem u nás, který u pokladen a informací instaloval ochranná plexiskla a na podlaze vyznačil doporučené dvoumetrové rozestupy.

Všechna opatření obchodní řetězec zachoval po celou dobu pandemie a v jejím průběhu je ještě optimalizoval. Zmíněná plexiskla tak budou do konce listopadu vyměněna za nová, ještě bezpečnější. Všichni zaměstnanci v provozu mají k dispozici ochranné pomůcky jako jsou roušky, ochranné rukavice a dezinfekce. Pokladní navíc obdrží speciální dotykové rukavice.

Společnost Kaufland chce dopřát svým zaměstnancům v tomto náročném období i dostatečný odpočinek a nevyužije možnosti otevření prodejen na státní svátek v době nouzového stavu. Všechny prodejny Kaufland tak zůstanou 28.10. uzavřeny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru