Příjezdová cesta k jezeru Milada od Trmic se uzavře motoristům
Příjezdová cesta k jezeru Milada od Trmic se uzavře motoristům. Infografika a foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko – Motoristé se od pondělí 12. října nedostanou od Trmic k jezeru Milada. Důvodem jsou stavební práce na úseku od trmické teplárny ke kolejišti. O uzavírce informuje na svých stránkách státní podnik Palivový kombinát Ústí (PKÚ), který jezero Milada spravuje.

„Předpokládáme, že bude nutné komunikaci ponechat uzavřenou do konce listopadu 2020. Budeme se ale snažit práce dokončit dříve,“ uvádí v upozornění PKÚ.

1010 uzavrena silnice kolem milady

PRO MOTORISTY UZAVŘENÁ SILNICE OD HRBOVICKÉ ULICE K JIŽNÍ ČASTI JEZERA MILADA. FOTO: PETR SOCHŮREK

Návštěvníci vodní plochy se často dotazují, proč již nedošlo nebo nedojde pro motoristy k otevření silnice od Hrbovické ulice směrem k jižní části jezera. „Důvodem zákazu vjezdu je, že jde o obslužnou komunikaci pro složky integrovaného záchranného systému (IZS) a správce jezera Milada,“ vysvětlila mluvčí PKÚ Hana Volfová.

1010 pohled trmice

POHLED NA JEZERO MILADA OD TRMIC. FOTO: PETR SOCHŮREK

1010 prijezdova cesta trmice milada

PŘÍJEZDOVÁ KOMUNIKACE K JEZERU MILADA OD TRMIC. FOTO: PETR SOCHŮREK

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru