Dopravní podnik informuje: Kvůli opravám v ulici Národního odboje pojedou autobusy po objízdné trase
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 26. září bude na linkách číslo 60 a 62, z důvodu opravy komunikace v ulici Národního odboje na Střekově, zavedena náhradní autobusová doprava.

V tento den od cca 8:00 hodin linky 9, 13, 17, 27, 60 a 62 pojedou ve směru na Střekov po objízdné trase:

Po sjezdu z mostu E. Beneše odbočí vlevo do ulice Kramoly, kam bude přesunuta zastávka Krajský soud směr Střekov, dále odbočí vpravo do ulice Hviezdoslavova. Na křižovatce s ulicí Děčínská linky 9, 17 a 27 odbočí vpravo a budou pokračovat po své trase v souladu s dopravním značením, které bude upraveno a linky 13, 60 a 62 odbočí vlevo a budou pokračovat po své trase.

Ve směru do centra linky 9, 17 a 27 z kruhového objezdu pod Setuzou budou pokračovat ulicí Děčínská do zastávky ZPA směr Svádov, do které bude přesunuta zastávka Krajský soud směr centrum a dále přes Mariánský most a Předmostí na Mírové náměstí a dále po své trase.

Linka 13 ve směru do centra vynechá zastávky ZPA a Krajský soud směr centrum a pojede přes Mariánský most a Předmostí na Mírové náměstí a dále po své trase.

Linky 60 a 62 ze zastávky Kamenný vrch škola vynechají zastávky ZPA a Krajský soud směr centrum a pokračují přes Mariánský most a Předmostí na Mírové náměstí a dále po své trase.

2409dpmul2

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru