Koupaliště v Ústí ukončila letošní sezónu. Největší návštěvnost areály zaznamenaly v srpnu
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Poslední den v měsíci srpnu uzavřelo své brány návštěvníkům letní koupaliště Plaveckého areálu Klíše. Termální koupaliště v Brné nabídlo ochlazení v bazénech veřejnosti naposledy 6. září. Oba areály spravují Městské služby v Ústí nad Labem.

Alena Sejková, pracovnice PR & marketingu Městských služeb Ústí nad Labem, uvedla, že hodnocení a analýza letošní sezóny teprve proběhne. „Trochu nás ,zabrzdila´ pandemie covid-19, kdy jsme naše areály nemohli otevřít k 1. květnu jako každý rok. Dále jsme zaznamenali patrný odliv návštěvníků z koupaliště Brná z důvodu otevření letního koupaliště Plaveckého areálu Klíše. Vzhledem ke snížení ceny vstupného na koupališti Brná o padesát procent se nám nakonec podařilo klientelu opět získat. Důvodem bylo i zajištění rovnoměrné návštěvnosti v obou areálech tak, aby v jednom z objektů nevznikl přetlak a druhý naopak zel prázdnotou,“ odpověděla na dotazy e-ústí.cz Alena Sejková.

Největší návštěvnost zaznamenaly oba areály v měsíci srpnu. Na letní koupaliště na Klíši tento měsíc zavítalo 22078 návštěvníků, do Brné 24783 osob.

Počty návštěvníků na ústeckých koupalištích:

Venkovní koupaliště Plaveckého areálu Klíše

červen/2020 - 8 003 osob
červenec/2020 - 15 618 osob
srpen/2020 - 22 078 osob

Termální koupaliště Brná

červen/2020 - 3 235 osob
červenec/2020 - 11 883 osob
srpen/2020 - 24 783 osob

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru