Opilec se vyřádil na skleněné výplni zastávky. Škoda jde do tisíců
Poničená zastávka. Zdroj foto: Magistrát města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Mírové náměstí – Dokázat si jaký jsem tvrďák, vybít se na zařízení, které slouží všem, chtěl zřejmě muž středních let. Než nastoupil do trolejbusu na Mírovém náměstí v neděli ráno, vysklil přístřešek zastávky městské hromadné dopravy (MHD). Škoda jde do tisíců korun.

Incident nahlásila na linku 156 žena, která popsala oblečení muže a uvedla i číslo trolejbusu, do kterého nastoupil. „Strážníci trolejbus dostihli v ulici Drážďanská u zastávky MHD Vojanova ZOO, kde neznámý muž odpovídající popisu z trolejbusu vystoupil. Zde byl zadržen. Lustrací bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, bytem Ústí nad Labem. Byl převezen na místo činu na Mírové náměstí, kde si ho převzala k dořešení přivolaná hlídka Policie ČR, neboť jednání zadrženého vykazovalo znaky trestného činu,“ uvedl ústecký magistrát na svých stránkách.

Mluvčí krajské policie Daniel Vítek uvedl, že incident řeší v současné době jako přestupek. „Předběžná škoda byla vyčíslena na 4,5 tisíce korun. Muž po zadržení nadýchal 2,12 promile alkoholu. Čekáme na konečné vyčíslení škody,“ doplnil policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru