Aktuální počet nakažených: Na Ústecku má koronavirus 13 lidí. Srovnejte se sousedními okresy
Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Za posledních 24 hodin bylo v Ústeckém kraji pozitivně testováno osm osob. Dohromady tak byla nemoc covid-19 na severozápadě Čech prokázána už u 679 lidí. Počet aktuálně nemocných je 81. Provedli jsme srovnání po jednotlivých okresech kraje. Údaje jsou platné k pátečnímu odpoledni.

Mostecko

Na Mostecku v posledním dni zjistili nákazu u tří osob. Dohromady již onemocnělo 59 lidí. Vyléčilo se 41, nemoc má aktuálně 13 pacientů. Celkově pět osob s covid-19 zemřelo.

Chomutovsko

Na Chomutovsku je od začátku epidemie zjištěných 38 případů choroby. Nikdo další v posledním dni nepřibyl. Hygienici evidují 25 uzdravených, aktuálně má covid-19 dvanáct pacientů. Zemřel jeden člověk.

Teplicko

Okres Teplice je za poslední den bez nového případu koronaviru. 75 lidí celkově onemocnělo, 70 se vyléčilo. Na Teplicku nikdo v souvislosti s covid-19 nezemřel. Právě teď se léčí ještě pět pacientů.

Lounsko

Ani v okrese Louny neodhalili od čtvrtka do pátku nový případ nákazy. Celkově ji diagnostikovali už u 38 lidí, vyléčilo se 28 osob. Aktuálně je sedm nemocných. Tři lidé od počátku epidemie s covid-19 zemřeli.

Ústecko

Na Ústecku není nový případ v posledním dni. Hygienici evidují celkově 107 nakažených, z nichž už 94 mohli prohlásit za vyléčené. To znamená, že od čtvrtka do pátku se vyléčili dva lidé. S nemocí ale stále ještě bojuje 15 infikovaných. Nezemřel nikdo během celé doby.

Děčínsko

59 pozitivně testovaných od začátku epidemie do současnosti. Takový je stav na Děčínsku. Uzdraveno je 56 lidí a nikdo tu nezemřel. To znamená, že aktuálně mají koronavirus tři lidé, o kterých se ví.

Litoměřicko

Zdaleka nejhůře zasaženým okresem Ústeckého kraje je Litoměřicko. Kumulativní počet nemocných překonal tři stovky. Právě je známo 303 případů od začátku sledování, to je o pět více než v předešlém dni. Vyléčeno je 265 pacientů. Počet aktuálně nemocných je 28. Zemřelých s covid-19 je deset.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru