Ústí nad Labem - Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po řidiči, který v pátek 7. srpna v 8:30 hodin v Ústí nad Labem, ul. Sociální péče u Masarykovy nemocnice ohrozil tři chodce. Při jízdě v levém jízdním pruhu nedal přednost lidem na přechodu pro chodce a bezprostředně je ohrozil na životě a zdraví.

Jednalo se o nákladní vozidlo se světlou kabinou a ložným prostorem s nákladem, registrační značka je nečitelná.

https://www.youtube.com/watch?v=Qzs6AWPCXrs

"Žádáme svědky této události, případně řidiče, kteří v inkriminované době místem projížděli a pořizovali záznam na auto kameru ve svém vozidle, aby nás kontaktovali na lince 158, případně se obrátili přímo na obvodní oddělení Ústí nad Labem – město, ul. Masarykova 47, tel. 974 427 100," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru