Policisté hledají majitele tohoto fotoaparátu. Díky nim neskončil v zastavárně
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté v neděli kolem deváté hodiny ráno v ulici Masarykova kontrolovali „policistům známou“ osobu 31letou ženu. Při této kontrole měla žena u sebe dražší fotoaparát. Při dotazu policistů, zda je ten fotoaparát její uvedla, že jí byl dán neznámým mužem s tím, aby je prodala v zastavárně.

"Hlídka ženu vyzvala k vydání fotoaparátu. V současné době policisté pátrají po jeho majiteli. Jedná se o digitální fotoaparát zn. Fujifilm S 5000, výrob.č. 4EL29209 s pouzdrem a paměťovou kartou zn. Olympus. V případě, že jste si svůj fotoaparát poznali nebo znáte majitele, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

0508fotak1

0508fotak3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru