Nová data hygieniků: Covid-19 v kraji právě prodělává 81 lidí
Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Za posledních 24 hodin přibylo v Ústeckém kraji dalších 11 osob, u nichž byl testem prokázán nový koronavirus. Uvedla to krajská hygienická stanice, údaj platí k úterní 15. hodině.

Od začátku epidemie byla nemoc odhalena u 657 osob. Hygienici v kraji poprvé také zveřejnili rozšířenou statistiku. Podle ní je 557 uzdravených lidí. Počet aktuálně nemocných je 81. A podle údajů krajské hygieny zemřelo 19 pacientů s covid-19 v Ústeckém kraji.

Za poslední den přibyl jeden nemocný na Mostecku, kde je aktuálně ještě 14 osob s covidem. Šest pozitivních testů bylo provedeno na Litoměřicku – tam s nemocí bojuje 27 lidí. Dva nakažené odhalili v okrese Louny, kde počet aktuálně nemocných dosahuje čísla sedm. Rovněž dva nové případy jsou na Ústecku, kde je 17 pacientů, kteří se vyrovnávají s infekcí.

Žádný nový případ nehlásí Děčín (5 aktuálně nemocných), Chomutov (6 právě nemocných pacientů) a Teplice (5 prodělávajících infekci).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru