OBRAZEM: Na koupaliště Plaveckého areálu Klíše denně zavítají stovky návštěvníků
Oblíbenost koupaliště Plaveckého areálu Klíše má stoupající tendenci. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Klíše – Bazény s termální vodou, obří dvoudráhovou skluzavku, spousty vodních atrakcí pro děti i dospělé nabízí od začátku měsíce června Letní koupaliště Plaveckého areálu Klíše. Rodinné vstupné pro dva dospělé se dvěma dětmi přijde na 290 Kč, plnoletého návštěvníka na 120 Kč. Děti nad 120 cm do 18 let, studenti a senioři nad 62 let pak zaplatí 80 Kč.

Jana Heřmanová ze Severní Terasy vyráží do Plaveckého areálu pravidelně. „Líbí se nám tady. Děti se tu vyřádí a ceny jsou přijatelné. Konečně máme v Ústí koupaliště odpovídající 21. století. Již nemusíme závidět okolním menším městům,“ pochvalovala si Ústečanka.

Alena Sejková, pracovnice PR & marketingu Městských služeb Ústí nad Labem, které areál spravují, uvedla, že od začátku měsíce června do poloviny měsíce července zavítalo na Letní koupaliště Plaveckého areálu Klíše více než čtrnáct tisíc návštěvníků. „Před rozvolněním opatření přijatých kvůli šíření nového typu koronaviru, v období od 1. června do 21. června letošního roku, jsme přivítali přes 4 000 návštěvníků. Po rozvolnění opatření do poloviny měsíce července letošního roku to bylo přes 10 000 návštěvníků,“ doplnila.

 Meteorologové předpovídají pro následující dny letní teploty, kdy rtuť teploměru má atakovat 30 stupňů Celsia. „V úterý očekáváme převážně polojasno, večer postupně až oblačno, ojediněle přeháňky nebo bouřky. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 31 až 34 stupňů Celsia,“ uvedl meteorolog Pavel Jůza z Českého hydrometeorologického ústavu v Ústí nad Labem na Kočkově.

Ve středu se mírně ochladí, teploty však budou minimálně do konce týdne stále letní. Přes den se budou pohybovat od 23 až 28 stupňů Celsia. Povane severozápadní vítr o rychlosti 2 až 5 m/s. Ve střednědobé předpovědi to na svých stránkách uvádí Český hydrometeorologický ústav v Ústí nad Labem.

FOTOGALERIE:

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru