Problémy s parkováním? Domov pro seniory nabízí parkovací místa k pronájmu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Po vzájemné dohodě ÚMO Severní Terasa s Domovem pro seniory Dobětice, pronajme DPS Dobětice 10 parkovacích míst na parkovišti ve svém areálu. Parkovací místa jsou v areálu pod uzamčením a kontrolou kamerového systému.

Nájemci parkovacího místa budou mít uzavřenou nájemní smlouvu na příslušné vyhrazené místo, označené SPZ jejich vozidla. Nájemné činí 750 Kč, - měsíčně a vzhledem k provozu domova bude možné parkovat v areálu domova od 18,00 večer do 7,00 hod. ráno. O víkendech nepřetržitě. Nájemci budou mít k dispozici klíče k bráně parkoviště.

Žádost o pronájem parkovacího místa lze zasílat na adresu domova k rukám ředitele domova, a to do 13. července 2020. Vybráno bude prvních deset žadatelů, s nimiž bude následně sjednána nájemní smlouva. Zahájení pronájmu parkovacích míst bude od 15. července 2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru