Krajská zdravotní usměrní dopravu v Masarykově nemocnici, počítejte s dopravním omezením
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Krajská zdravotní, a. s. – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., usměrní dopravu v hlavním areálu v ulici Sociální péče. Důvodem je zahájení výstavby nové budovy Fakulty zdravotnických studií Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem přímo v areálu a s tím souvisejících přípravných prací.

Dopravní omezení začnou platit postupně od pondělí 8. června 2020. Půjde zejména o omezení vjezdu a parkování před Emergency a v zadní části areálu mezi pavilony „A“ a „D“. Vjezd k akutnímu příjmu ústecké Masarykovy nemocnice bude nově obousměrný a umožněn pouze vozidlům Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, p. o., Zdravotnické dopravní služby Krajské zdravotní, a. s., a držitelům parkovacích průkazů ZTP.

Krajská zdravotní, a. s. – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., uzavřela pro pacienty a návštěvníky hlavní vjezd do areálu v ulici Sociální péče již 18. března 2020 v souvislosti s přijatými opatřeními kvůli výskytu nového typu koronaviru způsobující onemocnění Covid–19. Vjezd je povolen pouze zaměstnancům nemocnice, složkám Integrovaného záchranného systému, zásobování a autům přepravující imobilní pacienty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru