Hledaného chlapečka našli mrtvého. Policisté prověřují dvě výpovědi
images/e-mostecko/Foto_2020/05_kveten/3005patraniskoncilo.jpg
Ústí nad Labem

Střední Čechy - Policisté pátrali od pátečního podvečera po dítěti, které se mělo ztratit i s kočárkem matce z parku v obci Hořín na Mělnicku, jen kousek od hranic s Ústeckým krajem. Rozjeli rozsáhlou pátrací akci a nasadili i policejní vrtulník s termovizí. V sobotu odpoledne pátrání hledání skončilo. Našli bezvládné tělíčko.

"Před sedmnáctou hodinou ukončili policisté pátrácí akci v Hoříně na Mělnicku po 4měsíčním chlapečkovi. Toho bohužel nalezli bez známek života. Jak zemřel, osvětlí soudní pitva," uvedli policisté oficiálně k případu.

Podle prvních informací policistů nahlásila matka, že se jí ztratil kočárek s kojencem v parku. Televize Nova uvedla, že matka měla usnout při opalování, když se vzbudila, bylo dítě pryč. V sobotu během dne ale přinesl server iDnes výpověď rodiny, podle které byla matka závislá na drogách, otec dítěte měl být z řad místních bezdomovců a k dítěti se neznal.

Co skutečně se stalo, policisté intenzivně zjišťují. Podle Blesku bylo tělíčko nalezeno v řece ještě v kočárku asi dva kilometry od místa údajného zmizení.  Policisté nyní prověřují výpovědi dvou osob a provádějí další úkony k zjištění úmrtí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru