Oprava silnice uzavře pro veškerou dopravu část Malátovy ulice
Řidiči pozor. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na dopravní omezení o víkendu 2. a 3. května si musí dát pozor motoristé mířící z centra Ústí na Stříbrníky a Dobětice. Na silnici v části ulice Malátova stavební dělníci položí živičné vrstvy nového povrchu vozovky.

„Uzavřena bude komunikace od křižovatky s Hoření ulicí až po křižovatku s ulicí Stříbrnická,“ uvedla mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem upozornil, že na linkách 43 a 54 je z důvodu opravy vozovky naplánována výluka. „Trolejbusové linky budou nahrazena autobusy. Cestujících se tato výluka nijak nedotkne,“ doplnila mluvčí společnosti Jana Dvořáková.

Velkoplošná oprava silnice v části ulice Malátova si uzavírku vozovky vyžádá i následující víkend 9. a 10. května. „Dokončující práce budou poté probíhat za provozu. Opravy vyjdou na 2 938 400 Kč bez DPH,“ dodala závěrem Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru