Policie již zná totožnost muže podezřelého z přepadení banky v centru Ústí. Spravedlnosti však stále uniká
Muž podezřelý z přepadení banky. Zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí kriminalisté nadále intenzivně pátrají po pachateli, který ve středu 15. dubna krátce před 14.00 hodinou přepadl pobočku banky v centru města Ústí nad Labem. Díky svědeckým výpovědím mají strážci zákona poznatky, o koho se jedná.

„V současné době máme již konkrétní informace k osobě pachatele a intenzivně po něm pátráme. Jeho podobiznu mají všichni policisté a je jen otázkou času, kdy bude zadržen. Jedná se o muže z Ústeckého kraje. V případě, že tohoto muže uvidíte, tak se ho nesnažte zadržet a ihned informujte policisty na lince 158,“ požádala veřejnost o pomoc mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Muž v bance na Mírovém náměstí přistoupil k zaměstnankyni u přepážky a žádal po ní vydání finanční hotovosti. Následně z banky odešel.

{article Policie pátrá po totožnosti muže podezřelého z přepadení banky v centru Ústí}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru