Řidič v noci naboural do kolektoru u parku. Dechovou zkoušku odmítl
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 4. dubna krátce před třetí hodinou ráno byla na příkaz operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Werichova, kde měl dle oznamovatele jezdit neznámý člověk ve vozidle bílé barvy a do něčeho mělo toto vozidlo nabourat.

Před příjezdem strážníků na místo bylo operačním střediskem hlídce upřesněno, že dané vozidlo se nachází nad ulicí Werichova u parku. To bylo hlídkou nalezeno i s řidičem, který seděl za volantem vozu, a kterého strážníci vyzvali k opuštění vozidla a k prokázání totožnosti.

Jednalo se o muže středního věku, bytem Duchcov, který na dotaz hlídky zda vozidlo řídil on sám odpověděl, že ano. Jelikož chování muže vykazovalo znaky napovídající tomu, že se dotyčný nachází pod vlivem návykové látky, byl strážníky vyzván k provedení dechové zkoušky na přítomnost alkohol v dechu, což dotyčný odmítl. Dále bylo šetřením zjištěno, že muž svým vozidlem poškodil místní kolektor. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru