Muž ukradl boty, o několik domů dál mu padly do oka jiné. Také vybíral z cizích karet
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Krásnobřezenští policisté ve spolupráci s kriminalisty objasnili případ vloupání do rodinného domu v ulici Růžová v lokalitě Krásného Března. V současné době již obviněný 24letý muž dne 30.3. kolem půl druhé ráno nejprve vnikl do neuzamčeného vozidla stojícího před domem.

Vozidlo prohledal, ale nic neodcizil. Následně se vloupal do rodinného domu, kde prohledal vstupní místnost a odcizil sportovní boty, peněženku s doklady a platebními kartami. S odcizenými botami odešel o několik domů dál, kde nezajištěnými vstupními dveřmi vnikl do předsíně. Tu prohledal a vzhledem k tomu, že na místě našel boty, které se mu líbily víc než boty z předešlého domu, tak si odcizené boty sundal a odešel s novými. Dále odcizil rovněž platební karty. Na odcizené platební karty provedl několik výběrů v řádech stovek korun.

"Škoda, kterou způsobil se pohybuje kolem 3 tisíc korun. V minulosti byl obviněný za obdobnou trestnou činnost již potrestán. V současné době mu vzhledem k tomu, že trestnou činnost spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru