V provozovně se popíjelo. Po příjezdu strážníků se všichni schovali
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 27. března osm minut před půlnocí přijalo operační středisko Městské policie Ústí nad Labem od občana oznámení, ve kterém oznamovatel tvrdil, že v prodejně v ulici Hornická probíhá nějaká akce, kde se zdržuje cca 15 osob, které chodí ven kouřit a popíjejí zde alkohol.

Po příjezdu hlídek na místo se skupinka osob postávajících před objektem rychle přesunula do objektu, uzamknula vchod do budovy a pozhasínala všude světla a osvětlení budovy. Vzhledem k tomu, že zde nastalo důvodné podezření na porušování několika nařízení vlády, předala hlídka strážníků tento poznatek operačnímu středisku policie ČR, které na místo vyslalo svoji autohlídku.

0104mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Do příjezdu hlídky PČR byl objekt zabezpečen hlídkami strážníků, a to z důvodu možného útěku osob zadním vchodem a okny. Osoby, které se nacházely uvnitř provozovny, byly po příjezdu hlídky Policie ČR vyzváni k opuštění objektu za účelem provedení dalších úkonů, ale tyto na výzvy policistů nijak nereagovaly, proto hlídka PČR rozhodla, že na místo přivolá kriminalistického technika.

0104mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Ten po příjezdu otevřel hlavní dveře do provozovny, do které policisté vstoupili a kde na místě zajistili tři velmi podnapilé muže, kteří byli následně převezeni hlídkami strážníků a Policie ČR na obvodní oddělení PČR k dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru