Z areálu bývalé továrny vycházel hustý černý dým, na místo vyjížděli hasiči
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 25. března v 16:55 byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do areálu bývalé továrny Armaturka, kde dle oznamovatele měl někdo vypalovat kabely. Po příjezdu hlídky na uvedené místo bylo zjištěno, že z jedné budovy vychází hustý černý dým.

Na místo se rovněž dostavila hlídka Policie ČR, která hlídce přítomným strážníkům sdělila, že již byli vyrozuměni i hasiči, kteří se během pár minut na místo rovněž dostavili.

3003armaturka2

Foto: MP Ústí nad Labem

Dále bylo zjištěno, že se jednalo o neobývanou budovu a na místě se nezdržovala žádná osoba, která by byla požárem ohrožena na zdraví nebo životě. Po uhašení požáru si celý případ převzala Policie ČR k dořešení.

3003armaturka3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru