Červený kříž pomáhá na Teplicku a Ústecku i v době nouzového stavu
Foto: ČČK
Ústí nad Labem

Teplice - Za okny sice zjevně bují jaro, avšak počátek roku 2020 s sebou nepřinesl pěknou dobu. Do akce vyrazila i Místní skupina Českého Červeného kříže Novosedlice Dubí Proboštov (dále jen MS ČČK NDP), která v místech svého působení pomáhá potřebným.

Prvně proběhlo rozdělení MS ČČK NDP na dva oddíly dle rizika nakažení. Riziková skupina je zaměstnána jako výpomocná zdravotnická síla v triážním stanu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, zde slouží celodenně.

Druhá, tedy již neriziková skupina, se soustředí na pomoc seniorům a nemohoucím v obcích působení. Jak již napovídá název místní skupiny, jedná se o Novosedlice, Dubí a Proboštov. V uvedených obcích zajišťuje rozvoz obědů a případných nákupů. Zájemci mohou objednávat na speciálně vytvořené lince MS ČČK NDP na telefonním čísle 720 106 731 každý den, a to konkrétně od 9:30 hodin do 14:30 hodin.

V případě zájmu se nebojte na MS ČČK NDP obrátit. Když si všichni vzájemně pomůžeme a budeme se podporovat, tak již brzy si užijeme krásné počasí i venku na vlastní kůži.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru