Holčička se pohybovala po městě sama, na sobě měla jenom noční košilku
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 28. února v 10.10 hodin bylo operačním střediskem městské policie přijato telefonní oznámení od oznamovatelky, která operátorovi nahlásila, že v ulici Masarykova, naproti Městskému stadionu nalezla malé, asi tříleté děvčátko.

Holčička na sobě měla pouze noční košilku a nikde v okolí se nenacházeli ani rodiče, ani nikdo, kdo by ji měl v té době na starost. Hlídka strážníků okamžitě vyrazila na místo oznámení, kde na strážníky čekala oznamovatelka i s dítětem. Jeden ze strážníků holčičku zabalil do svetru a uložil ji do služebního vozidla, aby se dítě zahřálo a neprochladlo.

2802holcickakz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Strážníci se snažili zjistit, jak se holčička jmenuje a kde bydlí, ale to se jim díky věku dítěte nepodařilo zjistit. Vzhledem k tomu, že se k dítěti nikdo nepřihlásil a ani ji v okolí nikdo nepostrádal, byla dívenka hlídkou převezena na Magistrát města Ústí nad Labem na odbor sociálně právní ochrany dětí, kde pátrání po rodičích dítěte pokračovalo.

Po necelé hodině byla operačním střediskem Policie ČR předána strážníkům informace, že hlídka obvodního oddělení Policie ČR - Všebořice už má zjištěnu matku, která potvrdila, že se jí holčička ztratila. Po těchto zjištěních byla dívenka předána matce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru