Neštěmice uspěly v dlouholetém soudním sporu se společností DONOR
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Městskému obvodu Neštěmice se podařilo uspět v odvolacím řízení u Krajského soudu v Ústí nad Labem v dlouhodobém sporu se společností DONOR v.o.s.

Spory se společností DONOR a Městského obvodu Neštěmice sahají až do roku 2002 a týkají se „zmařených investic“ DONORU v Městském obvodu a následně vzniklých škod. Ve všech předchozích soudních sporech rozhodly soudy ve prospěch společnosti DONOR.

Teprve v případu žaloby DONORU na MO ve věci náhrady škody 1 450 000 Kč s příslušenstvím (spor se vede od roku 2011) rozhodl Okresní soud dne 21. února 2019 ve prospěch Městského obvodu a žalobu protistrany v celém rozsahu zamítl. Následně se společnost DONOR proti rozsudku odvolala ke Krajském soudu v Ústí nad Labem. Krajský soud však v těchto dnech rozsudek Okresního soudu potvrdil a odvolání protistrany zamítl.

Je to po dlouhé řadě proher velký úspěch Městského obvodu Neštěmice, který dává naději na úspěch i v případných dalších sporech, který proti MO společnost DONOR povede v budoucnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru