Hádka kvůli špatnému parkování vyústila ve fyzické napadení. Policisté hledají svědky incidentu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Trmice - Trmičtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po svědcích incidentu, ke kterému došlo minulý týden v úterý dne 18.2. kolem 17.30 hodin před prodejnou OBI v Trmicích. Tomuto incidentu nejprve předcházela hádka kvůli špatnému parkování.

Následně tato hádka vyústila ve fyzické napadení. Vozidla stála mezi prodejnou OBI a KIK. Jednalo se o osádku vozidla Volkswagen Passat Variant Alltrack, bílé barvy a vozidla Opel Astra Caravan, combi.

"Policisté žádají všechny svědky tohoto incidentu, aby se přihlásili na linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu, neboť jejich svědectví je velmi důležité k řádnému objasnění celé události," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru