Po úklidu a nyní: Ve Sklářské jsou znovu hromady odpadu vyházeného přímo z oken
Průjezd do vnitrobloku po úklidu a nyní. Foto: Ústí nad Labem a Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Po zhruba roce a půl od velkého úklidu gigantické černé skládky ve vnitrobloku ve Sklářské ulici v Ústí nad Labem se tam zase hromadí nepořádek.

Více než tisíc tun odpadu zlikvidovalo město, stálo ho to tři a půl milionu. Byla to součást boje v epidemii se žloutenkou. Nyní se tam odpadky objevují znovu.

Vyčištěný průjezd do areálu mezi domy je znovu zanesený odpadky. Je vidět, že se tam občas někdo snaží uklidit, ale nepořádku přibývá rychleji, než se uklízí. Tentokrát lidé s pomocí města počítat nemohou. „Na vlastní náklady nebudeme tento úklid provádět, pokud nevznikne povinnost obce konat dle zákonného odůvodnění,“ uvedla v regionálním Deníku mluvčí Ústí nad Labem Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru