Psi pobíhali venku bez vodítka, páníček je pozoroval ze vchodu. Dostal pokutu
2x foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Severní Terasa - Ve čtvrtek 13. února v odpoledních hodinách byla provedena v obvodu Severní Terasa preventivně bezpečnostní akce zaměřená nad dodržováním obecně závazných vyhlášek města a čistotu u kontejnerových stání.

V ulici Ořechová si hlídka strážníků všimla tří psů, kteří zde pobíhali na volno, bez jakékoli kontroly svého majitele. Majitele strážníci zjistili o kus dál, jak své psy pozoruje ze vchodu domu. Dotyčný byl strážníky řádně poučen o svém přestupkovém jednání a poté byla celá záležitost vyřešena příkazovou pokutou na místě zaplacenou.

1402terasa2

V ulici Gagarinova hlídka zjistila dva muže bez domova, kteří se přehrabovali v kontejnerech na domovní odpad a na zemi po sobě zanechali nepořádek. Strážníci oba muže donutili nepořádek po sobě uklidit a po řádném poučení byli oba bezdomovci strážníky z místa vykázáni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru