Oblíbili jste si výletní loď Marii? Letos v létě opět vypluje
Loď Marie v létě opět vypluje. Foto zdroj: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - O převozní loď Marie je mezi turisty velký zájem. Rada města se ji proto rozhodla finančně podpořit i pro letošní sezónu.

Lodní dopravě působící na cyklostezce Vaňov – Píšťany – Vaňov se daří. Loď Marie loni přepravila 1135 cestujících a více jak dvě stovky kočárků a kol. Oproti roku 2018 jde o téměř 40% nárůst. Výletní loď, která zastavuje na zastávkách Vaňov, cyklokemp Brná, Dolní Zálezly, Církvice, Libochovany, Velké Žernoseky, Marina Píšťany, vypluje v měsíci červnu. Cena jízdy zůstane stejná, to znamená od 10 Kč do 38 Kč za osobu. Příplatek za psa, kočárek či kolo je 15 Kč.

Loď Marie bude v měsících červnu a září jezdit pouze o sobotách, v červenci a srpnu o sobotách a úterých. Celkem jde o 175 hodin plavby. Městští radní na tento provoz schválili dotaci 200 000 Kč, o jejím poskytnutí bude jednat ještě zastupitelstvo města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru