Nové prostory policejního oddělení na Střekově nabídnou větší komfort nejen strážcům zákona
Střekovské obvodní oddělení Policie České republiky. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Lepší zázemí pro policisty. Větší komfort pro oznamovatele. To všechno nabídne obvodní oddělení ústecké policie v Truhlářově ulici na Střekově. Současná služebna se rozšířila do prostor bývalé vinárny.

„Nově zrekonstruované prostory budou sloužit jak policistům, tak i občanům městského obvodu Střekov. Jedná se konkrétně o sociální zařízení a šatny, které byly v původní části zcela nevyhovující,“ uvedla pro E – Ústí.cz mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová a dodala: „Zároveň pro imobilní osoby bylo prakticky nemožné se bez cizí pomoci do původních prostor dostat a podat například oznámení.  Nově zrekonstruované prostory na celkové ploše cca 200 m2 nabídnou pro občany bezbariérový přístup,  recepci - místnost pro přijímání oznámení a samostatnou místnost pro jednání s občany.“

Investorem rekonstrukce byl městský obvod Ústí nad Labem – Střekov. „jsme rádi, že jsme služebnu policie na Střekově udrželi, protože kvůli průtahům s rekonstrukcí už policie připravovala přesun služebny tuším, na Předmostí. V nově zrekonstruovaných prostorách nám policie bude platit adekvátně vyšší, běžné nájemné. Se spoluprací policie do budoucna počítám, a tak je opravdu důležité, že na Střekově zůstane. Osobně si vsak dovedu představit lepší řešení například. odprodej objektu policii a rekonstrukci za peníze policie. Ušetřili bychom hodně peněz, které bychom mohli využít jinde. Chápu však, že na tuto variantu je již pozdě. Rozhodně bych ji vsak prosazoval,“ uvedl starosta Střekova Petr Vinš.

Podle zjištění redakce E – Ústí.cz by mohli policisté sloužit v nových bezbariérových prostorách již začátkem měsíce března letošního roku.

Fotogalerie:

Čtenáři, náměty na zprávy z Ústeka nám můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využít zpráv naší facebookové stránky. My vámi zaslaný podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme informovat v našem zpravodajství. Fotku či video nám také můžete zaslat přes WhatsApp 737 058 283, rádi váš snímek zveřejníme.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru