Semafory na frekventované křižovatce pod Větruší se rozsvítí do poloviny února
Frekventovaná křižovatka pod Větruší. 2x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Již několik týdnů nefungují semafory na frekventované křižovatce pod Větruší. Důvodem je poničený sloup po dopravní nehodě.

Motoristé říkají, že v dopravní špičce je nutná dávka trpělivosti na projetí křižovatkou. Stačí váhavější řidič. „Tuhle jsem přijel od kruhového objezdu a odbočoval do Přístavní ulice. Zůstal jsem stát za motoristou, který si netroufl odbočit, i když mu přijížděla od Vaňova jen auta pokračující rovně směrem k Benešovu mostu. Asi si šofér za volantem neuvědomil, že tam má po odbočení svůj levý jízdní pruh. Navíc pruhy oddělují středové obrubníky, takže střet nehrozí,“ vyprávěl motorista Vít Pajchl.

Mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová uvedla, že ke spuštění semaforů dojde nejpozději do 15. února. „Po opravní nehodě je nutné vyrobit nový sloup a jeho zabetonování,“ dodala mluvčí.

0102 krizovatka svetla pod Vetrusi2

Čtenáři, děkujeme, že nám pomáháte vytvářet zpravodajství z Ústecka. Své náměty nám můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využít zpráv naší facebookové stránky. Fotku či video nám také můžete zaslat přes WhatsApp 737 058 283. My vámi zaslaný podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme informovat na našich stránkách.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru