Opilec za volantem zapříčinil nehodu, vzniklá škoda je skoro čtvrt milionu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Libouchec - V pondělí v podvečerních hodinách v katastru obce Libouchec 46letý řidič nestihl zareagovat na vzniklou situaci, kdy před ním jedoucí vozidlo zastavilo a odbočovalo z komunikace. Tento řidič s vozidlem Citroen C5 do zadní části odbočujícího vozidla Hyundai i30 narazil.

"Naštěstí nedošlo ke zranění žádné z osob. Hmotná škoda na vozidlech se pohybuje kolem 225 tisíc korun. Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkoušku. U šestačtyřicetiletého řidiče byla pozitivní s výsledkem 1,78 promile. Tento řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru