VIDEO: Policisté vyšetřují vloupání v Krušných horách. Důležité informace může mít muž ze záběrů
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Mostecko - Mostečtí kriminalisté vyšetřují případ krádeže vloupáním, který se stal tento měsíc v jednom objektu v obci v Krušných horách.

"V souvislosti s tímto případem majetkové kriminality policisté pátrají po totožnosti muže zachyceného na přiloženém videu, který by mohl k případu poskytnout policii důležité informace, a obrací se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání," uvádí mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Pokud někdo muže z videa pozná, může zavolat informaci na linku tísňového volání 158 nebo přímo kriminalistům na telefonní číslo 727836882 nebo napsat na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

https://www.youtube.com/watch?v=lS8r2AHY1i0

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru