V Ústí podraží nájemné z pozemku za hrobová místa
Ilustrační snímek. Zdroj foto: e-deníky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Hlouběji do peněženky budou muset sáhnout pozůstalí, kteří mají své blízké pochované na ústeckých hřbitovech. Radní města od 1. března letošního roku schválili úpravu nájemného z pozemku za hrobová místa.

„Rada města stanovuje s účinností od 1. 3. 2020 výši nájemného z pozemků pro hrobová místa na území města Ústí nad Labem na částku 30 Kč/m2/rok. V současné době je nájemné stanoveno na úrovni 15 Kč/m2/rok a to už od roku 2005. Maximální cena stanovená Ministerstvem financí pro pozemky na území města Ústí nad Labem je 61 Kč/m2/rok,“ informovala v tiskové zprávě mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru