VIDEO: Po třináctce u Mostu se řítilo auto v protisměru, jiný řidič kvůli němu havaroval
Velmi nebezpečná situace, která bohužel skončila havárií.
Ústí nad Labem

Most – K nehodě způsobené řidičem jedoucím v protisměru došlo v sobotu v podvečer na silnici číslo 13 na úrovni města Mostu.

Červené auto jelo v protisměru z Mostu na Chomutov. Řidič, jehož jízdu zaznamenala palubní kamera, se nesprávně jedoucímu vozidlu vyhýbá. Při manévru o něj škrtá, dostává smyk a naráží do přenosné dopravní značky u kraje silnice. Jen náhodou potom ještě nehavaruje do bílé škodovky jedoucí stejným směrem. Na autě vznikly značné škody, poškozená je střecha, práh, disk a okno. Šrám bude mít i vozidlo, jehož řidič či řidička vjeli do protisměrného pruhu.

Majitel havarovaného vozu nyní hledá případné svědky, kteří by pomohli určit automobil, který havárii způsobil. Poznávací značku ze záznamu přečíst nelze.

Případní svědci nebo lidé, kteří vědí o poškozeném červeném vozidle, se mohou obrátit na policii, nebo kontaktovat poškozeného na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

https://www.youtube.com/watch?v=AOWXPTwo_gQ

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru