V Rezidenci Hradební se mění ředitelství bývalých Pozemních staveb
Rezidence Hradební. 3x vizualizace společnost DE Tower
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V přízemí restaurace a obchůdky. První dvě patra budou patřit kancelářím. Zbylá nadzemní podlaží zaplní byty o velikosti 1+kk až 4 + kk. Administrativní budova bývalých Pozemních staveb se mění v Rezidenci Hradební.

Jak uvádí společnost DE Tower, která je investorem projektu, cílem je poskytnout cenově dostupné nájemní byty pro zájemce hledající moderní bydlení od 6 000 do 16 000 Kč v centru města Ústí nad Labem. „Snažili jsme se, aby celá budova byla promyšlena do posledního technického i estetického detailu a zároveň všechny jednotlivosti tvořily plně funkční celek. Jednotlivé byty jsou svou výměrou i dispozicemi vhodné jako startovní byty, ale jsou i vhodné pro ty, kteří chtějí trávit svůj čas aktivně a být flexibilní a nezávislí,“ láká budoucí nájemníky společnost.

Michal Eisner, jednatel společnosti DE Tower, uvedl, že první nájemníci by se mohli do domu nastěhovat již počátkem měsíce října letošního roku. „Nebojíme se, že o bydlení v Rezidenci Hradební nebude zájem. Bytová situace v Ústí nad Labem je z našeho pohledu tristní. Velkou výhodou bude, že rezidence nabídne více než osmdesát parkovacích míst. Mít kde zaparkovat také dnes hraje velkou roli při výběru bydlení,“ odpověděl na dotaz redakce E – Ústí.cz Michal Eisner.

„Do obchůdků, restaurace a kancelářských prostor již zájemce máme. Hlásí se nám i první zájemci o byty,“ doplnil jednatel společnosti DE Tower.

Administrativní budova zaniklých Pozemních staveb byla postavena v letech 1974 až 1977. Autory projektu byli architekti Rudolf Bergr, Míťa Hejduk a Jiří Drtikol. Po roce 1989 sloužila jako univerzální administrativní budova s prostory k pronájmu.

0901 rezidence hradebni2

0901 rezidence hradebni3

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru