Hasička z Ústí Iva Karafiátová získala prestižní ocenění
Vlevo Iva Karafiátová, příslušnice Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje. Zdroj foto: HZS ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Příslušnice Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Iva Karafiátová a příslušník Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Adam Fuksa, hlavní autoři projektu Hasiči pro školy, obdrželi medaili III. Stupně za zásluhy o rozvoj Vyšší policejní a střední policejní školy Ministerstva vnitra v Praze.

Jsou historicky prvními příslušníky Hasičského záchranného sboru České republiky, kteří toto ocenění dostali. Oceněni byli mimo jiné za zavádění moderních metod do výuky problematik Ochrany člověka za běžných rizik a za dlouhodobou spolupráci se školou. Slavnostní vyhodnocení se uskutečnilo 12. prosince 2019 na Vyšší policejní a střední policejní škole Ministerstva vnitra v Praze.

Hasiči pro školy jsou výukovým materiálem pro 2. stupeň základních škol v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva. Materiál je realizován v rozsahu 20 výukových hodin na čtyři ročníky. Jedná se o interaktivní prezentace doplněné videem, fotografiemi a grafikou, pracovní listy pro děti a metodickou příručkou pro učitele. Celý projekt je realizován za finanční podpory Ústeckého kraje.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru