V Ústí se budou v příštím roce opravovat komunikace. Řidiče čekají dopravní komplikace
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve městě bude v první polovině příštího roku probíhat několik velkoplošných oprav komunikací. Radní k tomu schválili příslušné dokumenty.

Rada města vyhlásila veřejnou zakázku Vyhlášení veřejné zakázky Rooseveltova – velkoplošná oprava komunikace s předpokládanou hodnotou 5 900 000 Kč bez DPH. Opravovat se bude při zachování provozu trolejbusových linek. Hotovo má být do 30. června 2020. Vyhlášena byla také zakázka na velkoplošnou opravu parkoviště v ulici Meruňková s předpokládanou hodnotou ve výši 1 500 000 Kč bez DPH. Předmětem je velkoplošná oprava živičných vrstev vozovky na parkovišti v ulici Meruňková. Doba plnění je od 1. dubna 2020 do 15. května 2020.

Radní zároveň rozhodli o výběru dodavatele na zakázku Malátova - velkoplošná oprava vozovky. Na základě doporučení hodnotící komise byla zakázka přidělena zájemci, který se umístil na prvním místě ve výběrovém řízení, tj. společnosti STRABAG. Nabídková cena je 2 938 400 Kč bez DPH. Předmětem této veřejné zakázky je realizace velkoplošné opravy živičných vrstev vozovky v ulici Malátova v úseku Hoření – Stříbrnická.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru