OBRAZEM: Mikuláš, čert, anděl a dlouhonozí skřítci ovládli ústecký Zimní stadion
Mikulášská nadílka na ústeckém Zimním stadionu. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Mikuláš s čertem a andělem ze spolku Inlineskating.cz zavítal v neděli 8. prosince na veřejné bruslení na ústeckém Zimním stadionu. Malým návštěvníkům rozdával za básničku nebo písničku, či bruslařský kousek razítko, za které si děti po opuštění ledové plochy vyzvedly balíček plný sladkostí.

Balíčky do Mikulášské nadílky věnovaly Městské služby Ústí nad Labem, které ústecký Zimní stadion spravují. „Na veřejné bruslení dorazilo 408 návštěvníků, což je zhruba o sto více, než obvykle,“ uvedla usměvavá mluvčí ústeckých Městských služeb Alena Sejková.

Jako v pohádce si opravdu připadali návštěvníci veřejného bruslení, kromě Mikuláše s čertem a andělem se mezi mantinely setkali s dlouhonohými skřítky, kteří po zdolání úkolu rovněž dětem rozdávali sladkosti.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru