AKTUÁLNĚ: Nehoda na železnici u Povrlů. Pro zraněného muže letěl vrtulník
Záchranáři transportují zraněného pacienta. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Povrly-Roztoky - V pátek krátce po půl čtvrté dopoledne došlo na železniční trati u zastávky Povrly-Roztoky na Ústecku k nehodě, při které byl zraněn muž. Vrtulník záchranné služby ho transportoval do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Doprava byla v obou směrech uzavřena, v současné době je provoz obnoven jedním směrem. Příčinu nehody bude vyšetřovat drážní inspekce.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru