V bývalé ubytovně přezdívané Modrá plánuje nový majitel vybudovat vícepokojové byty
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Z bývalé ubytovny v Purkyňově ulici přezdívané Modrá má do dvou let vzniknout bytový dům převážně s jednotkami 4+1. Informaci zveřejnil starosta Střekova Petr Vinš (Za lepší Střekov) po schůzce s novým majitelem objektu.

„Ujistili nás, že ubytovnu nechystají. V novém bytovém domě chtějí mít spokojené nájemníky, ideálně rodiny na dlouhodobé bydlení,“ uvedl Petr Vinš.

Novým majitelem bývalé ubytovny přezdívané Modrá na Střekově je společnost Realmart z Krupky. „V současné době v objektu probíhají zajišťovací práce. Přestavbu na bytové jednotky plánujeme dokončit zhruba do dvou let. Půjde hlavně o byty pro rodiny o rozloze 4+1, ale i několik jednopokojových bytů,“ řekl předseda představenstva společnosti Realmart Martin Nebřenský.

Společnost Realmart již v Ústí nad Labem pronajímá byty v domech na Klíši a v Krásném Březně.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru