Policie stále pátrá po této ženě. Už ji více než půl roku nikdo neviděl
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Litoměřicko, Ústecko - Pohřešovaná Irena Toráková byla naposledy spatřena ve čtvrtek 21. 5. 2019 při odchodu ze zdravotnického zařízení na Roudnicku. Do současné doby se nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou zprávu. Její současný pobyt není znám.

Hledaná je vysoká 145 - 155cm, hubené postavy, má oválný obličej, hnědé oči, středně dlouhé hnědočerné vlasy, viditelné vady a kazy zubů, držení těla je mírně nachýleno dopředu, výslovnost pomalá a špatná, zvláštní znamení – jizva na pravé paži od ramene k předloktí.

"Jakékoliv informace k výskytu pohřešované sdělte na linku 158, popř. na tel. č. 974 436 456 (v pracovní dny v době 7 – 15 hod.) nebo na nebližší policejní služebnu. Za pomoc předem děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru