Ústečtí strážníci byli oceněni za příkladnou práci. Medaile jim předal primátor
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ocenění strážníkům městské policie, kteří dosáhli mimořádných výsledků ve službě, předali ve středu primátor Petr Nedvědický a ředitel městské policie Pavel Bakule.

„Městská policie je důležitou součástí života města. Strážníci pomáhají v řadě oblastí a zaslouží si náš dík. Jsem rád, že mohu osobně ocenit ty, kteří si ve službě vedou takto příkladně,“ řekl Petr Nedvědický.

Medaile za záchranu lidského života dostali Kamila Najmanová, Jana Řezáčová, Petr Baroch a Roman Princ. Za poskytnutí první pomoci byl oceněn Josef Bláha. Jan Worel a Pavel Hnátík získali medaili za dopadení zvláště nebezpečného pachatele závažného trestného činu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru