Policisté hledají muže s vytetovanou láskou na hřbetu ruky
Ilustrační snímek. Zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Všebořice – S prosbou o pomoc při pátrání po muži s vytetovaným nápisem LOVE na prstech ruky se na veřejnost obrátili všebořičtí policisté. Hledaný se minulý týden v úterý kolem osmé hodiny večer v ulici Skorotická sešel se dvěma dívkami za účelem koupě mobilního telefonu IPhone 7+.

„Po předchozí domluvě prostřednictvím mailu se sešli na smluveném místě. Bohužel prodej nedopadl, tak jak si prodávající myslela, neboť ve chvíli, kdy měl muž telefon v ruce, tak vzal nohy na ramena a zmizel,“ uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Dívky si ale i tak během této krátké chvíle, stačily muže prohlédnout a policistům muže s určitými detaily popsaly. „Jednalo se o muže cca 26 let nebo trošku staršího s lehce opálenou kůží. Vysoký byl zhruba 180 centimetrů, sportovní postavy a výraznějšími lícními kostmi. Na sobě měl upnuté černé kalhoty s červeným znakem na levém stehnu. Na hlavě měl kapuci nebo kšiltovku, aby zakryl vlasy. Oblečen byl v kožené černé bundě s šikmým zipem a kapsami po stranách. Důležitým znakem je tetování na pravé ruce. Na každém prstu úzkou linkou (jednotlivě po písmenku) vytetované slovo  L O V E . Další část tetování mu vylézala z pod bundy. Z výpovědi jedné z dívek měl muž i lehký tik do rtu nebo tváře,“ doplnila k popisu hledaného muže policejní mluvčí.

V případě, že jste muže z uvedeného popisu poznali, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru