Máte emise v pořádku? Při dopravní akci kontrolovali „kouřivost“ motorů!
Kontrola vozidel. Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Policejní kontrola zaměřená na kontrolu emisních limitů se uskutečnila v tomto týdnu u Chlumce na Ústecku.

Měřicí přístroj, který vyhodnocuje, zda vozidlo splňuje emisní limity, využili při dopravně bezpečnostní akci pracovníci Centra služeb pro silniční dopravu a společně s policisty se zaměřili zejména na vozidla s naftovými motory.

„Měřicí přístroj, který pro napojení na řídící jednotku vozidla prostřednictvím počítače vyhodnotí data, zakoupilo Centrum služeb pro silniční dopravu v Ústeckém kraji. Přístroj je určen k měření emisí naftových, benzínových i plynových motorů,“ přibližuje mluvčí policistů Šárka Poláčková.

Problém s emisními limity v průběhu akce kontroloři nezaznamenali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru