Neštěmičtí fotbalisté mají po více než půl roce prací nové šatny
Nové zázemí pro neštěmické fotbalisty. Foto zdroj: město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Neštěmice - Fotbalisté Českého lva Neštěmice mají po více než půl roce prací nové šatny. Opravou prošly i sprchy, oplocení a technické zázemí.

Rekonstrukce probíhala bez omezení provozu fotbalového klubu. Opravy se týkaly šaten včetně sprch a toalet. V prostorách umyváren je nová dlažba, obklady, rozvody vody, osvětlení a hydroizolace. V budově bylo vyměněno vybavení, nefunkční části kanalizace či okna a dveře. Nové jsou také omítky, okapy a oplocení podél travnaté části hřiště. To nově dosahuje do výšky pěti metrů. Opraveno bylo i zavlažovací zařízení trávníku a chodník podél tribuny.

Slavnostního otevření se zúčastnil primátor města Petr Nedvědický se svou náměstkyní Věrou Nechybovou a náměstkem Pavlem Tošovským. Náklady na rekonstrukci byly 4 680 000 Kč. V další etapě oprav se plánuje rekonstrukce divácké tribuny.

0611nestemice23

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru