Hodinky uloupené v ústeckém klenotnictví zadrželi policisté v Drážďanech při kontrole u dvou Litevců
Záznam z kamerového systému. Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Drážďany, Ústí n. L. – Policisté z ředitelství v Drážďanech zadrželi dva muže, kteří jsou podezřelí ze spoluúčasti na loupežném přepadení klenotnictví v Ústí nad Labem, ke kterému došlo 30. října letošního roku. O posunu ve vyšetřování na svých stránkách uveřejnila Policie České republiky.

„U mužů, Litevců, byly nalezeny hodinky pocházející z ústeckého klenotnictví. Krajští ústečtí kriminalisté zažádali o vydání mužů do České republiky k trestnímu stíhání. Nyní čekáme na rozhodnutí německé justice,“ uvedla v tiskovém prohlášení mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

{article title="Spadla klec! Policie dopadla Litevce, kteří přepadli klenotnictví v Ústí. Gang má na svědomí i další loupeže"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru