Maminka zesnulé Lucie napsala výjimečně na Facebook. Poděkovala za podporu a oznámila, kdy bude poslední rozloučení
Lucie svou odhodlaností zaujala tisíce lidí, kteří se jí snažili pomoci.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Maminka Lucie Eckertové, sportovkyně z Ústí nad Labem a velké bojovnice s dobrým srdcem, která podlehla zákeřné nemoci, na sociální síti oznámila, kdy bude poslední rozloučení s její dcerou.

Na Facebooku se omluvila všem, že sociální sítě kvůli zdravotnímu stavu nepoužívá, ale nyní udělá výjimku: „Úmrtí mé jediné dcery Lucinky mě přimělo ke komunikaci s Vámi všemi, kdo jste ji měli rádi. Moc bych Vám chtěla poděkovat za vyjádřenou podporu, které si nesmírně vážím v této těžké chvíli. Mám Vás všechny moc ráda,“ napsala na facebookovou zeď své dcery.

Přátelům a všem, kteří Lucii drželi dlouhou dobu palce v boji s těžkou chorobou, oznámila, že poslední rozloučení se bude konat tento pátek 8. listopadu v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Ústí nad Labem od 14.30 hodin. Jde o kostel vedle obchodního centra Forum.

Lucie Eckertová se do společenského života v Ústí zapsala především oblíbeným Plesem sportovců a Velkou cenou Ústí nad Labem v plavání, které pořádala se svým otcem Romanem Eckertem. Ráda rozdávala úsměvy, pomáhala, byla druhým oporou.
Po celém Ústeckém kraji i ve zbytku Česka se pořádaly sportovní a kulturní akce s jediným cílem: pomoci vybrat peníze na léčbu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru